onsdag 16 mars 2011

feting god efterrätt

Efterrätten vi gjorde i lördags var enligt Hanna "episk". Därför tänkte vi dela med oss av receptet!!!!!
Du behöver: Kondenserad mjölk, bananer, daim, grädde och digestive.


1. Börja med att koka upp kondenserad mjölk i cirka 3 timmar. Skit i att låta det svalna över en dag. Bara för amatörer.


2. Hacka daim.


3. Krossa (inte hacka) digestive. Lägg det i botten av någon form du hittar i skafferiet och blanda ned smält smör.


4. Ta all kondenserad mjölk (som blivit till en kolasås) över. Låt inget vara kvar i burken.


5. Feta på med bananer.



6. På med ganska så mycket grädde på det. Allt du har.


7. Ta sen rikligt med daim över härligheten. Ta fram två skedar till dig och din vän. Sen är det redo att förtäras.

1 kommentar:

mams sa...

Hm vilka gottegrisar. Så smaskigt.