onsdag 23 februari 2011

hattfnatt


1. Denna fiskarehatt sitter förträffligt på Hanna. Det känns som att den SKA sitta där på något sätt. Den är enkel, snygg och praktisk.


2. Lokförare möter hiphopare, en oslagbar kombination i sammanhanget. Skulle vilja säga att denna hatt är hipp, på gränsen till fräck.


3. Baskern är en klassiker som passar sig till de flesta tillfällen. En baugett, randig tröja och röd scarf sen är vi hemma.


4. En chic look med en liten twist. En här-kommer-jag-pigg-glad-och-oerhört-klämkäck känsla. Hanna ser ut som att hon är redo för världen och inget kan stoppa henne.


5. Modellen liknar 1:an men den sitter inte där på samma sätt. Den känns som ett barn som tappat bort sin mamma på ett stort köpcenter - vilsen, bortglömd och förtvivlad.


6. Gubbakepsen! Har ni sett något så vackert? Rätt modell, rätt tweed, rätt image. Hösten 2011.

Vilken är er favorit?

2 kommentarer:

Lolli sa...

Numero 5 skulle jag säga, den är helt fantastisk på denna fantastiska tjej! Fantastiskt helt enkelt!

hanna sa...

1: strandfynd på lomma beach som fortfarande bär på en anande lukt av torkad tång. gillar dock hur rutona skär av varandra. eklektiskt! betyg: H

2: emil i lönneberga möter oliver twist 1850. londondammig. betyg: HHH

3: utebliven kommentar så såret av min borttappade älskade basker fortfarande är lite infekterat.

4: trendig känsla med nude-färgen. skärm som skyddar för solens starka marsstrålar. funkar. betyg: HHH

5: gjord för någon med lågt IQ (liten hjärna, litet huvud). minns att den satt som en kåpa i synagogan. spännande färg. känns dock mer "höst". betyg: HH

6: gubbkeps känns helt rätt! hade dock önskat en kastanjebrun. kan det bli den nya baskern?! fortsättning följer... betyg: HHHh (3 1/2)

hattifnatt! tänk alla 6 i en mössa, vilken vinnare!